A FREEDOMXPRESS-BEN van a jövőd!

Üdvözöllek, Ferenczi Gábornak hívnak. Mielőtt jobban bevezetnélek a FREEDOM világába, hogy miért is tartom a jövő üzletének. Enged meg, hogy egy nagy félreértést letisztázzak, amit a napokban hallottam. 

Azt mondta valaki ez egy újabb piramis játék! Meg kell, hogy mondjam nálam okosabb, hozzáértőbb emberek leírták mi a különbség a piramis játék és a MLM között! Számos cikk jelent meg az interneten erről! Nézz utána nyugodtan!

 Én most nagyon egyszerűen, röviden leírom az én szemszögemből. A piramis játékokban nincs Termék vagy Szolgáltatás! Csak a befizetett pénzekből származik a jutalék és az előtted lévő embereknél nem tudsz többet keresni és nem is tudod utolérni rangban sem.

Az MLM rendszerek ugyan felépítés szempontjából valóban piramis alakúak. Viszont az első nagy különbség van Termék vagy Szolgáltatás! Ezáltal nem csak a belépő csomagok után jár a jutalék! Egy jó hálózat építő tud többet keresni, mint a felette álló és rangban is utol tudja érni, sőt le is kerülheti! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy akkor a felső vezetés nem kap jutalékot, de te kereshetsz többet!

Ilyen a FREEDOMXPRES GLOBAL! 

 De ha téged zavarna a piramis felépítés, akkor had mondjak egy hétköznapibb példát!

 Ha például egy gyárban dolgozol futószalag mellett, akkor te vagy a piramis egyik tartó oszlopa! Neked van főnököd, sőt neki is van és még a főnőkének is. Ki tudja mennyi? Abban is biztosak lehetünk, hogy minél feljebb van a fizetése annál több! Mégse mondja senki, hogy piramis! Pedig a felépítés szempontjából igen is az! Ezzel nem szeretnék senkit se megbántani csak példának hoztam fel. De számos másikat is írhatnék.

De térjünk vissza a FREEDOM-HOZ! Miért is a JÖVŐ üzlete?

Mert folyamatosan követi a TRENDET a VÁLTOZÁSOKAT! Én ugyan csak 8 hónapja foglalkozom ezzel az üzlettel, de számos fejlesztést, változtatást láttam ez idő alatt is! Ez mind a tagok előnyére történt! A cég egyre jobb AKCIÓKAT dob a piacra! Folyamatosan meg könnyítve ezzel a munkánkat. Figyel arra, hogy az újonnan regisztráló tagoknak nagy jutalékot biztosít ezzel is azt a célt szolgája, hogy mindenkinek segítsen. 

 Jelenleg több mint 520 000 termékkel rendelkezik és ezek hétköznapi termékek! Amiket amúgy is mindenki megvesz hisz szükség van a hétköznapjainkba ezekre. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos INGYENES OKTATÁSI RENDSZERT BIZTOSÍT! A BETETT PÉNZEDET MEGDUPLÁZZA! Amit természetesen, ha akarsz le is tudsz vásárolni időkorlát nélkül. Hogy hogyan erről majd legközelebb írok.

Most a legújabb és szerintem az eddigi legjobb AKCIÓRÓL szeretnélek tájékoztatni, ami már csak február 28.-áig tart! Mivel nagyon sokáig tartana így leírva elolvasni enged meg, hogy egy videó formájában bemutassa neked a cég HÁLÓZAT IGAZGATÓJA! Nézd meg ÉRDEMES!!! Lehet, hogy meg tudja változtatni az életed!

A te jövőd a te kezedben van! Én csak egy lehetőséget kínálok!

Részesedj több ezer web áruház forgalmaiból egyedülálló koncepciónkkal!

Ha szeretnél ezen a linken regisztrálni is tudsz! https://forrest77.freedomxpressglobal.com

Ha részletesebben is kíváncsi vagy erre a nagyszerű cégre, akkor javaslom IRATKOZZ FEL az INGYENES Hírlevél sorozatomra!

A következő bejegyzéseimben tovább folytatom hogyan tart lépést a FREEDOMXPRESS a változásokkal és miért is jó akár csak tagnak lenni is!

Ferenczi Gábor
Elérhetőségeim:
Tel.:+36-30/331-0661
Web: ferenczigabor-freedom.com/
Facebook: Ferenczi Gábor Üzleti Csoport

Ha e-mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj

 ferenczig86@gmail.com

 

További szép napot!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Legutóbbi bejegyzések

LÉGY TE IS PIACNYITÓ VELEM!!!

Kattints ide ÉRDEKEL Üdvözöllek a Blogomon! Ahogy eddig is mondtam szerezz BITCOINT a vásárlásaiddal!!! LEGYÉL PIACNYITÓ!!! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! AZ EGÉSZ VILÁGON

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (3.)

Üdvözöllek a Blogomon! FONTOS: NEM VAGYUNK KRIPTOCÉG!!! NÁLUNK NINCS TRÉDELÉS!!! A BITCOINJAID DARAB SZÁMÁT TUDOD GYARAPITANI MUNKÁVAL VAGY VÁSÁRLÁSAL!!! SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!!!  SZOKTÁL ONLINE

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (2.)

Üdvözöllek a Blogomon! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! EGYSZERRE ELÉRHETŐ LESZ AZ EGÉSZ VILÁGON!!! NINCSENEK HATÁROK! NINCSENEK KORLÁTOK! ÉRDEKEL ÉRDEKEL! Mint ahogy a videóban

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!

Üdvözöllek a Blogomon! Mint a címben is említettem SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!  Nemzetközi Cégcsoportunk egy ÚJ részleggel bővült!  Mostantól nincsenek határok, kiléphetsz az Európai Unión

SAJÁT WEB-ÁRUHÁZ!!!

Üdvözöllek a blogomon! Mint a címben is utaltam a saját Web-áruházról lesz szó! Megmutatom én mit rendeltem a legutóbbi rendelésben. Web-áruházad NEKED is lehet!!!  Sokkal

Családi Grill négyesben.

Üdvözöllek a Blogomon! Kicsit úgy tűnhet mintha eltűntem volna, de NEM! Egyszerűen csak az ÚJ részlegünk tanulmányozása elég sok időt vett el. Szeretném pontosan elmondani,