Cégváltásban gondolkodsz? Vagy csak szeretnéd a termékeidet az internetre vinni!!!

Üdvözöllek, Ferenczi Gábornak hívnak. Szeretném elmesélni neked miért éppen a FREEDOMXPRESS céget választottam ebben a kialakult, bizonytalan helyzetben. Elmúltam 40 és azon gondolkodtam mit is kellene kezdenem az életemmel, hogy több szabadidőm legyen. Lehetőleg úgy, hogy az anyagi biztonságom is meg maradjon. Én sokáig keresgéltem, utána olvastam rengeteg cégnek.

 Megnéztem: a számomra fontosabb dolgokat.     Mivel is foglalkozik?  Miből van a pénz?   Milyen költségekkel jár nekem havonta, évente? Mit tud nekem nyújtani?   Trendi-e?     Van-e rá kereslet, igény?  Aktuális-e a jelen helyzetben?  

Olvastam az internetet, a híreket, a közösségi oldalakat, de mindenhol ugyan az, csak a probléma és a bizonytalanság. Aztán jött az áttörés!!! Felfigyeltem egy IPARÁGRA! Ez nem más, mint aze-commerce iparág!!! 

Mindenhol azt olvastam: ez az iparág növekszik jelenleg a leggyorsabban a világon! Évente több mint 1000 milliárd dollárral nő a forgalma!

Komolyabban kezdtem keresgélni aztán találtam még pár dolgot: A világ leggazdagabb embere JEFF BEZOS az amazon tulajdonosa! Gondoltam akkor ez nem lehet olyan rossz dolog. Aztán azt olvastam: Légy ott ahol az emberek a pénzüket költik! Így akadtam a FREEDOMXPRESS cégre. Ami képes arra az oldalra tenni ahol az emberek valóban a pénzüket költik! Engem is és bárki mást, az átlagembereket! Ez jól hangzik ráadásul egy ismerősöm is ajánlotta.

 100%-ban online üzemeltethető! Nincs havidíj! Trendi! Kereslet is van hisz a Web-áruházak dübörögnek! Termék alapú, ráadásul hétköznapi termékek vannak, amit így is úgy is megvesznek az emberek! Ezáltal stabil hosszú távú megélhetést jelent. 

Ezért bárkinek nyugodt szível ajánlani, tudom! Nézz utána bátran! Nekem ezek a dolgok fontosak voltak 8 hónappal ezelőtt is és most is. Én ezért kezdtem el foglalkozni a Freedoxpress Global céggel! Nem bántam meg!

Ha részletesebben is kíváncsi vagy erre a nagyszerű cégre, akkor javaslom IRATKOZZ FEL az INGYENES Hírlevél sorozatomra!

De mivel a FREEDOM követi a trendet és a világon történő változásokat javaslom, szánj időt és nézd meg ezt a nem rövid videót! Amit a hálózat igazgatónk tart! ÉRDEMES!

Ha szeretnél ezen a linken regisztrálni is tudsz! https://forrest77.freedomxpressglobal.com

Használd ki februári promóciónkat és 4990 € helyett 1490€-ért megkaphatod azt a rendszert, amivel egy akár EU szintű web áruház láncot tudsz kiépíteni!  Ezen kívül még ezekkel se kell foglalkoznod hisz ezt is mi intéztük NEM NEKED KELL!

Részesedj több ezer web áruház forgalmaiból egyedülálló koncepciónkkal!

A következő bejegyzéseimben elmesélem hogyan tart lépést a FREEDOMXPRESS a változásokkal és miért is jó akár csak tagnak lenni is!

Ferenczi Gábor
Elérhetőségeim:
Tel.:+36-30/331-0661
Web: ferenczigabor-freedom.com/
Facebook: Ferenczi Gábor Üzleti Csoport

Ha e-mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj

 ferenczig86@gmail.com

 

További szép napot!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Legutóbbi bejegyzések

LÉGY TE IS PIACNYITÓ VELEM!!!

Kattints ide ÉRDEKEL Üdvözöllek a Blogomon! Ahogy eddig is mondtam szerezz BITCOINT a vásárlásaiddal!!! LEGYÉL PIACNYITÓ!!! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! AZ EGÉSZ VILÁGON

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (3.)

Üdvözöllek a Blogomon! FONTOS: NEM VAGYUNK KRIPTOCÉG!!! NÁLUNK NINCS TRÉDELÉS!!! A BITCOINJAID DARAB SZÁMÁT TUDOD GYARAPITANI MUNKÁVAL VAGY VÁSÁRLÁSAL!!! SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!!!  SZOKTÁL ONLINE

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (2.)

Üdvözöllek a Blogomon! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! EGYSZERRE ELÉRHETŐ LESZ AZ EGÉSZ VILÁGON!!! NINCSENEK HATÁROK! NINCSENEK KORLÁTOK! ÉRDEKEL ÉRDEKEL! Mint ahogy a videóban

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!

Üdvözöllek a Blogomon! Mint a címben is említettem SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!  Nemzetközi Cégcsoportunk egy ÚJ részleggel bővült!  Mostantól nincsenek határok, kiléphetsz az Európai Unión

SAJÁT WEB-ÁRUHÁZ!!!

Üdvözöllek a blogomon! Mint a címben is utaltam a saját Web-áruházról lesz szó! Megmutatom én mit rendeltem a legutóbbi rendelésben. Web-áruházad NEKED is lehet!!!  Sokkal

Családi Grill négyesben.

Üdvözöllek a Blogomon! Kicsit úgy tűnhet mintha eltűntem volna, de NEM! Egyszerűen csak az ÚJ részlegünk tanulmányozása elég sok időt vett el. Szeretném pontosan elmondani,