Egyszerű, gyors, jövőbe mutató és stabil vállalkozás. Ez a FREEDOMXPRESS!

Üdvözöllek, Ferenczi Gábornak hívnak, a Freedomxpress egyik Star szintű vezetője. Mint az előző bejegyzéseimben már említettem a Freedomxpress-ben van az igazi jövőd! Mióta én ezzel az üzlettel foglalkozom rengeteg változás, fejlesztés történt és mind az üzletünk javára.

Enged meg, hogy gratuláljak azoknak az embereknek, akik éltek a FREEDOMXPRESS által nyújtott AKCIÓVAL február hónapban! Ezáltal nem csak EGYEDI WEB-ÁRUÁZHOZ jutottak, de RÉSZESEDÉS is szereztek NEGYEDÉVENTE A CÉG EURÓPAI PIACTÉRÉNEK A FORGALMÁBÓL!

Igen jól olvastad SAJÁT, EGYEDI WEB-ÁRUHÁZ!

 

Neked is lehet!

De te se izgulj, hogy lemaradtál valamiről!!! A FREEDOM hosszú távú, stabil megélhetést biztosít. A következő bejegyzéseimben bemutatom neked MILYEN PÉNZKERESETI lehetőségeket ajánl a FREEDOM neked!

 Kezdem is az elején.

 

 Fontos tudni, hogy a FREEDOM-nál NINCS HAVIDÍJ!!! SŐTT SEMMI HASONLÓ!!!  Igaz egyszeri költség van, de mindenki saját maga dönti, el milyen értékű csomaggal szeretné kezdeni. A csomagok tartalma között ugyan nagy a különbség, viszont munkával el lehet érni mindent, amit a FREEDOM kínál! Azt érdemes még tudni, hogy a cég az E-COMMERCE iparágban van jelen. Ami a leggyorsabban fejlődő iparág a VILÁGON!

Miért ajánlom ezt neked?

Egyszerű!

 Egy web-áruházat nem sújtanak a korlátozások! A nap 24 órájában NYITVA

A FREEDOM 6 különböző csatlakozási lehetőséget kínál. Nézzük a legelső lehetőséget.

Ezt úgy nevezték el, hogy: Register Package ami mindössze 50€ kerül! Ez egyszeri költség nem kell havonta fizetni!

Ez, mint a nevébe is benne van egy Tagsági regisztráció. Ezzel már örökös tagságot szerzel a Freedom-nál és számos kedvezményt is igénybe tudsz venni. Ilyen pl: Kedvezményes tankolás! Kedvezményes Telefon flotta, ami mindössze 5490FT bruttóba kerül havonta és korlátlan lebeszélhetőséget kínál.

Valamint ne felejtsük el a FREEDOM által nyújtott duplázást se! Mit jelent ez? Először is lesz egy saját Web-irodád! 5 különböző pénztárcával. Ebből kettőre is duplázza a cég a betett 50€-dat! A KEDVEZMÉNY számládra és a FOGLALÓ számládra is 100-100€ kerül ebben az esetben! Természetesen a cég mindig a Kezdő csomagod értékét DUPLÁZZA!

A kedvezmény számlán található pénzed a cég partnerei által nyújtott kedvezményekre tudod felhasználni! Ezeket ezen a linken tudod megnézni: 

Mivel a Zamnia.com Web-áruházhoz is kapsz, egy saját linket a Foglaló számlán található pénzt ott tudod elkölteni a termékek ÁRRÉSÉNEK ereéig! Természetesen nincs, időkorlát ezt bármikor megteheted!

De nézzük is meg mire jó még ez a csomag hogyan lehet ezzel pénzt keresni?

Mivel rendelkezni fogsz egy saját Zamnia Web-áruház linkel így kézenfekvő, hogy a linkeden keresztül történő vásárlásokból az ÁRÚ ÁRRÉSÉNEK A 25% TÉGED illet.

1.Tehát ha te kiajánlod, a Web-áruházat a saját linkeddel Jutalékra leszel jogosult minden vásárlás után, ami a linkeden keresztül történik!

2.Nézzük mi is az a FOGLALÓ! Ez nem más, mint egy VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉK NYILATKOZAT TÉTEL! Mi is ez? Lefoglalod a jövőbeni Vásárlásaidnak az ÁRRÉS értékét! Miért jó ez neked? Mert a hűségedért cserébe még egy fajta pénzkereseti lehetőség nyílik meg előtted. 5 különböző Foglaló váltható ezek mindegyike pénzt termel neked!

Ne felejtsd, bárkinek bármennyi lehet! A képen ezt is bemutatom.

Mivel rendelkezel saját Web-irodával így saját regisztrációs linked is lesz a Céghez! Ha valaki ezen keresztül csatlakozik bármekkora csomaggal szintén jutalékra vagy jogosult! Nem a csomag árából de hidd el nem kevés pénz!  

De mint az elején is említettem minden lehetőség elérhető bármelyik csomaggal! Így nyilván lehetőséged nyílik részt venni a ROYALITY PROGRAMBAN IS. Ami nem más mint a leggyorsabb pénzkereseti lehetőség! Valamint ebben a programban nyílik lehetőséged a NEGYEDÉVENKÉNTI RÉSZESEDÉS SZERZÉSÉRE IS.  Ehez viszont javaslom kattincs a PREZENTÁCIÓ-gombra!

A PREZENTÁCIÓ gombra kattintva bemútatom ezt a Fantasztikús Lehetőséget!Javaslom nézd meg ezt a videót!!!

A munka meghozza az eredményt! Érd el a saját Web-áruházat és a NEGYEDÉVENKÉNTI részesedést! A FREEDOMNÁL minden lehetséges ha te is akarod!

Ha döntened is sikerült ezen a linken regisztrálni is tudsz! https://forrest77.freedomxpressglobal.com

IRATKOZZ FEL az INGYENES Hírlevél sorozatomra!

A következő bejegyzéseimben tovább folytatom hogyan tart lépést a FREEDOMXPRESS a változásokkal és a következő csomagot is bemutatom!

Ferenczi Gábor
Elérhetőségeim:
Tel.:+36-30/331-0661
Web: ferenczigabor-freedom.com/
Facebook: Ferenczi Gábor Üzleti Csoport

Ha e-mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj

 ferenczig86@gmail.com

 

További szép napot!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Legutóbbi bejegyzések

LÉGY TE IS PIACNYITÓ VELEM!!!

Kattints ide ÉRDEKEL Üdvözöllek a Blogomon! Ahogy eddig is mondtam szerezz BITCOINT a vásárlásaiddal!!! LEGYÉL PIACNYITÓ!!! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! AZ EGÉSZ VILÁGON

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (3.)

Üdvözöllek a Blogomon! FONTOS: NEM VAGYUNK KRIPTOCÉG!!! NÁLUNK NINCS TRÉDELÉS!!! A BITCOINJAID DARAB SZÁMÁT TUDOD GYARAPITANI MUNKÁVAL VAGY VÁSÁRLÁSAL!!! SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!!!  SZOKTÁL ONLINE

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (2.)

Üdvözöllek a Blogomon! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! EGYSZERRE ELÉRHETŐ LESZ AZ EGÉSZ VILÁGON!!! NINCSENEK HATÁROK! NINCSENEK KORLÁTOK! ÉRDEKEL ÉRDEKEL! Mint ahogy a videóban

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!

Üdvözöllek a Blogomon! Mint a címben is említettem SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!  Nemzetközi Cégcsoportunk egy ÚJ részleggel bővült!  Mostantól nincsenek határok, kiléphetsz az Európai Unión

SAJÁT WEB-ÁRUHÁZ!!!

Üdvözöllek a blogomon! Mint a címben is utaltam a saját Web-áruházról lesz szó! Megmutatom én mit rendeltem a legutóbbi rendelésben. Web-áruházad NEKED is lehet!!!  Sokkal

Családi Grill négyesben.

Üdvözöllek a Blogomon! Kicsit úgy tűnhet mintha eltűntem volna, de NEM! Egyszerűen csak az ÚJ részlegünk tanulmányozása elég sok időt vett el. Szeretném pontosan elmondani,