Én nem csupán egy Web-áruházat kínálok, hanem egyből 350 000 potenciális vásárlót!

Üdvözöllek! Ferenczi Gábornak hívnak. 

Szeretnék kinyitni előtted egy kaput ami soha nem csukódik be!

Te döntesz belépsz-e rajta!

Nem csupán web-áruházat ajánlok neked, hanem egy lehetőséget, hogy végtelen számú más web-áruházat tudj magadhoz csatolni melyek forgalmazásaiból passzívan tud egy vagyon felépülni számodra!

Ülhetsz a tengerparton, vagy a világban bárhol, mert ezt az üzletet bárhonnan és bármikor építheted!

Az e-commerce a világ leggyorsabban fejlődő iparága! Évente 1000 milliárd dollárral nő a forgalma. A jelenlegi helyzet még nagyobb lendületet adott az iparágnak. Mint az alábbi ábra is mutatja!

További információért IRATKOZZ fel MOST az INGYENES hírlevél sorozatra!

Vágjunk is bele! Folytatnám a 3. start csomaggal, ami még egy kicsivel több lehetőséget kínál.

Az előző Bejegyzésben már bemutattam az első és a 2. csomagot és a tartalmát. Azt is említettem, hogy a FREEDOMXPRESS-nél munkával el lehet érni mindent! A csomagok csak több fajta kereseti lehetőséghez és gyorsabb előrejutáshoz segítenek, de nem feltételei a nagy pénzkeresetnek!  

 Még többet a Freedom-ról? Keress Facebookon!!!

Ezt SMART csomagnak nevezték el és 750€ az ára. Tudom mire gondolsz most ez rengeteg pénz! De nézzük mit is kapsz érte és mennyi lehetőség nyílik meg egyből előtted!

Ez egyszeri költség nem kell havonta fizetni!

Szintén kapsz egy ajánlói linket a FREEDOMXPRESS- hez és egyet a Web-áruházhoz

Szintén DUPLÁZZÁK a 750€. Így 1500€  kerül a FOGLALÓ és a KEDVEZMÉNY számládra!

Itt viszont már 50€ kapsz a kereskedelmi számládra is. Ezt a pénzt IDŐKORLÁT nélkül elköltheted a Web-áruházba BÁRMIRE AZ ÁR TELJES ÉRTÉKÉRE

Itt viszont már  7db 40€ értékű úgynevezett UNIT-ot azaz Foglalót kapsz, amit te helyezhetsz el egy UNIT fába ezzel elkezdve az egyik pénzkereseti lehetőséget.

Viszont itt még nincs vége!!! Ez a csomag egy 135€ értékű Foglalót is tartalmaz amit szintén elhelyezhetsz egy másik nagyobb jutalékokat termelő UNITFÁBA!

Vagyis ezzel a döntéssel már 2 fába is egyből pénzt tudsz keresni és a mélységi kifizetésed is 4 mélységig nő!

 Nem 2 hanem 4 mélységből kereshetsz pénzt. Ez azt jelenti, hogy a te linkeden csatlakozok után akik a FREEDOXPRESS-hez belépve élnek a lehetőséggel kapsz jutalékot. Viszont ezzel már az ő hozzájuk regisztrálók vásárlásai után is kapsz egészen 4 mélységben!

Ami a még fontos KAPSZ 15 db kódot, amit vagy értékesíthetsz, vagy elajándékozhatsz. Mindegyik kód egy 50€ csomag regisztrációs kódja. Amennyiben értékesíted visszajött a TE CSOMAGOD ÁRA!

A kedvezmény számlán található pénzed a cég partnerei által nyújtott kedvezményekre tudod felhasználni! Ezeket ezen a linken tudod megnézni:

Természetesen nincs, időkorlát ezt bármikor megteheted!

Mivel a Zamnia.com Web-áruházhoz is kapsz, egy saját linket a Foglaló számlán található pénzt ott tudod elkölteni a termékek ÁRRÉSÉRE! 

De mint az elején is említettem minden lehetőség elérhető bármelyik csomaggal! Így nyilván lehetőséged nyílik részt venni a ROYALITY PROGRAMBAN IS. Ami nem más, mint a leggyorsabb pénzkereseti lehetőség! Valamint ebben a programban nyílik lehetőséged a NEGYEDÉVENKÉNTI RÉSZESEDÉS SZERZÉSÉRE IS.

Bővebb információért és a részletekért javaslom válasz az alábbi videók közül!

Viszont ha komolyan eldöntötted, hogy a saját lábadra állsz akkor javaslom ezt a hosszabb prezentációt nézd meg!

Ha döntened is sikerült ezen a linken regisztrálni is tudsz! https://forrest77.freedomxpressglobal.com

A munka meghozza az eredményt! Érd el a saját Web-áruházadat és a NEGYEDÉVENKÉNTI  részesedésedet!

A következő bejegyzésemben bemutatom azt a lehetőséget aminél szerintem nincs jobb a piacon! Nincsenek határok ! Bátran ajánlom mindenkinek aki kezdeni szeretne valamit amin nem fog ki a vírus sem! 

Ferenczi Gábor
Elérhetőségeim:
Tel.:+36-30/331-0661
Web: ferenczigabor-freedom.com/
Facebook: Ferenczi Gábor Üzleti Csoport

Ha e-mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj

 ferenczig86@gmail.com

 

További szép napot!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Legutóbbi bejegyzések

LÉGY TE IS PIACNYITÓ VELEM!!!

Kattints ide ÉRDEKEL Üdvözöllek a Blogomon! Ahogy eddig is mondtam szerezz BITCOINT a vásárlásaiddal!!! LEGYÉL PIACNYITÓ!!! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! AZ EGÉSZ VILÁGON

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (3.)

Üdvözöllek a Blogomon! FONTOS: NEM VAGYUNK KRIPTOCÉG!!! NÁLUNK NINCS TRÉDELÉS!!! A BITCOINJAID DARAB SZÁMÁT TUDOD GYARAPITANI MUNKÁVAL VAGY VÁSÁRLÁSAL!!! SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!!!  SZOKTÁL ONLINE

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL! (2.)

Üdvözöllek a Blogomon! NAPOKON BELÜL INDUL AZ ÚJ RÉSZLEG!!! EGYSZERRE ELÉRHETŐ LESZ AZ EGÉSZ VILÁGON!!! NINCSENEK HATÁROK! NINCSENEK KORLÁTOK! ÉRDEKEL ÉRDEKEL! Mint ahogy a videóban

SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!

Üdvözöllek a Blogomon! Mint a címben is említettem SZEREZZ BITCOINT A VÁSÁRLÁSAIDDAL!  Nemzetközi Cégcsoportunk egy ÚJ részleggel bővült!  Mostantól nincsenek határok, kiléphetsz az Európai Unión

SAJÁT WEB-ÁRUHÁZ!!!

Üdvözöllek a blogomon! Mint a címben is utaltam a saját Web-áruházról lesz szó! Megmutatom én mit rendeltem a legutóbbi rendelésben. Web-áruházad NEKED is lehet!!!  Sokkal

Családi Grill négyesben.

Üdvözöllek a Blogomon! Kicsit úgy tűnhet mintha eltűntem volna, de NEM! Egyszerűen csak az ÚJ részlegünk tanulmányozása elég sok időt vett el. Szeretném pontosan elmondani,