Zamnia és Dealkodex

Hagyományos vagy Dropshipping webáruház?

Hagyományos, webáruház alapú vállalkozás elindításába kezdeni megfelelő ismeretek, képzettség, apparátus és tőke nélkül,szinte öngyilkosság!

Amennyiben hagyományos e-kereskedelmi modellben kívánjuk webáruház alapú vállalkozásunkat működtetni, a következő feladatok fognak ránk várni:

  • webáruház informatikai fejlesztése, vagy bérlése
  • informatikai infrastruktúra kiépítése
  • raktárkészlet beszerzése, kezelése és nyilvántartása
  • webáruház versenyképes reklámozása
  • elektronikus fizetési szolgáltatás biztosítása
  • kiszállítás / logisztika
  • számlázás- garanciák kezelése
  • ügyfélszolgálat
  • mindezek tőkeigénye

A Dropshipping webáruház üzleti modellje

A dropshipping üzleti modell sikere és elterjedésének oka abban rejlik, hogy anélkül tudjuk működtetni saját e-kereskedelmi vállalkozásunkat, hogy a korábbiakban felsorolt feltételeket mind teljesítenünk kellene.

Affiliate partnerként jelentkezhetünk a vállalat saját nemzetközi webáruházának affiliate programjára, melynek köszönhetően egy nemzetközi webáruház raktárkészletét használhatjuk. Nem lesz gondunk a logisztikára és a számlázásra, illetve a társaság kezeli a garanciális és ügyfélszolgálatos eseteket is. Nincs más dolgunk, mint hogy az affiliate linkünket használva reklámozzuk a webáruház termékeit és szolgáltatásait, mintha az a sajátunk lenne. Vásárlás esetén minden infrastrukturális kérdést a vállalat webáruháza, a ZAMNIA biztosít, affiliate tevékenységünkért pedig a megvalósult forgalmak függvényében jutalékot fizet.

Hát nem fantasztikus? Saját webáruház, rizikó és tőkeigény nélkül!

Itt megnézheted a Zamniát, akár vásárolhatsz is, az én, saját affiliate linkemen keresztül:

Váltsd meg saját Dropshipping licensedet és profitálj passzívan vásárlók százainak, vagy akár ezreinek forgalmából

A FreedomXpress lehetővé teszi számodra, hogy egy egyszeri díjért cserébe, a vállalat nemzetközi webáruházához, a ZAMNIA-hoz megváltsd a dropshipping licensedet.

Különböző dropshipping licenseink segítségével életed végéig részesülhetsz teljesen passzívan azon affiliate partnerek forgalmazásai után járó jutalékokból, akiket közvetlenül te, vagy akár az általad kialakult struktúra csatlakoztatott a dropshipping üzletágunkhoz.

Az affiliate partnereink csupán saját forgalmazásuk árrései után szerezhetnek nyereséget. Viszont azok, akik megváltják dropshipping licenseiket, akár 8 unilevel szinten keresztül élvezhetik az affiliate partnerek és más license tulajdonosok által létrejött nemzetközi „mini webáruház lánc” által termelt passzív bevételeket!

Elképzelted már valaha milyen lehet több száz, vagy akár több ezer webáruház forgalmából részesülni?
Ezt tudja nyújtani számodra a dropshipping üzletágunk! Nincs havi díj, nincs megújítási díj!

Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! 

Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

Csatlakozz még ma a FreedomXpress közösséghez és tudd meg hogyan tudsz részesedni életed végéig a vállalat teljes forgalmából vásárlási utalványainkkal!